Produkto informacija

Pagamintas iš 540 titano 0,5 mm adatų, galvos odos dermaroleris yra skirtas galvos odai stimuliuoti, skatinant bendrą galvos odos ir plaukų gyvybingumą.

Pradedant juo naudotis, rekomenduojame kartą per savaitę stimuliuoti galvos odą. Dermaroleris gali būti naudojamas visų tipų plaukams, ant drėgnų ir ar sausų, su Scandinavian Biolabs serumu nuo plaukų slinkimo  ir be jo.

• Stimuliuoja kraujotaką galvos odoje
• Pagerina galvos odos būklę
• Skatina plaukų augimą

 

NAUDOJIMAS

1. Prieš kiekvieną naudojimą dezinfekuokite galvos odos aktyvinimo volelį. Tai galima padaryti tiesiog nuvalius galvos odos aktyvinimo volelį pasirinkta dezinfekavimo priemone, kurioje yra ne mažiau kaip 70 % etilo alkoholio.

2. Galvos odos aktyvinimo volelį naudokite per norimą tikslinę sritį (sklastymuose), sukdami horizontaliai, vertikaliai ir įstrižai. Kartokite judesius 3-5 kartus toje pačioje zonoje.

3. Atlikę procedūrą, palikite galvos odą nieko netepdami arba naudokite Scandinavian Biolabs serumą nuo plaukų slinkimo.

 

*galvos odos aktyvinimo volelis nėra medicinos prietaisas. Jis nėra skirtas diagnozuoti, gydyti, išgydyti ar užkirsti kelią kokiai nors ligai ar sveikatos būklei. Mes nesame atsakingi už jokius sprendimus ir (arba) galimus vėlesnius veiksnius, įvykusius naudojant Scalp Activation Roller (dermarolerį).

AtsiliepimaiAtsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Galvos odos dermaroleris”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *