Produkto informacija

APRAŠYMAS

Giliai maitinanti formulė, suteikianti papildomos drėgmės normalių ir pažeistų plaukų turėtojams. Plaukų apsauginis aliejukas yra be SILIKONO ir sudarytas iš natūralių aliejų mišinio, kad kovotų su UV žala ir apsaugotų plaukų sruogas nuo karščio. 

 

  • 30ml
  • Apsauga nuo karščio iki 230C.
  • Stiprina plaukus
  • Apsaugo nuo dehidratacijos

 

AKTYVŪS INGRIDIENTAI

Kiekviena veiklioji medžiaga, sudaryta iš efektyvių ingridientų, buvo pasirinkta kruopščiai peržiūrėjus mokslinę literatūrą ir įvertinta trečiosios šalies labaratorijoje, siekiant užtikrint aukščiausią kokybę. 

Visos sudedamosios dalys yra 100% veganiškos, natūralios kilmės ir netoksiškos.

 

DRĖKINIMAS.  Argano kauliukų aliejus, 100% natūralus. Šis aliejus gaunamas mechaniniu būdu spaudžiant sausą argano medžio migdolų branduolį. Riebalų rūgščių turintys aliejai padeda sumažinti plaukų galiukų lūžinėjimą ir skilinėjimą.

APSAUGA. Bisininės balžos sėklų aliejus. Bisininės balžos yra geras riebalų rūgščių, tokių, kaip oleino ir lino rūgštys, šaltinis. Manoma, kad naudojant lokaliai, riebalų rūgštys skatina plaukų drėgmę ir apsaugą. 

ATSTATYMAS. Vitaminas E (Tokoferolis). Tokoferolis yra būtinas, riebaluose tirpus vitaminas ir antioksidantas, apsaugantis mūsų odą ir plaukus nuo pažeidimų. UV saulės spinduliai padidina radikalų susidarymą, todėl mūsų plaukams būtina papildomai naudoti vitaminą E. 

 

  • Skirtingai, nuo daugelio rinkoje esančių plaukų aliejų, šiame produkte silikonų nėra. 
  • Plaukų aliejukas tinka visų tipų plaukams. Ypač tinkamas ilgesnių plaukų savininkėms, norint užkirsti kelią pažeistiems galiukams ir norint juos atstatyti. 
  • Šiame produkte nėra pagrindinių 26 alergenų. 
  • Aliejukas yra be pridėtinių kvapiųjų medžiagų, todėl jį gali naudoti tie, kurie yra jautrūs tiek natūraliems, tiek sintetiniams kvapams. 
  • Plaukų apsaugos aliejuje yra ingridiento Campestris Aleurites Fordi aliejaus kopolimero ,kuris, kaip įrodyta, apsaugo plaukus nuo karščio iki 230C. 

 

NAUDOJIMAS.

  1. Į delną įlašinkite 1 – 3 lašiukus aliejaus.
  2. Paskirstykite aliejuką abejuose delnuose. 
  3. Švelniai perbraukite rankomis per rankšluosčiu nusausintus arba sausus plaukus. 
  4. Palikite aliejuką ant plaukų, nenuplaukite. 

 

SUDĖTIS. Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables, Crambe Abyssinica Seed Oil Phytosterol Esters, Phytosterols, Argania Spinosa Kernel Oil, Brassica Campestris/Aleurites Fordi Oil Copolymer, Tocopherol (vitamin E)

AtsiliepimaiAtsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Apsauginis plaukų aliejukas 30ml”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *