Produkto informacija

Natūralaus, 100% veganiško „Scandinavian Biolabs“ šampūno veiksmingumas yra patvirtintas klinikiniais tyrimais. Jis yra skirtas delikačiai jūsų galvos odos ir plaukų priežiūrai. Šampūnas kruopščiai pašalina sebumą (riebalus), nešvarumus ir pamaitina pažeistus plaukus su sudėtyje esančiais vitaminais.

Aktyvieji šampūno ingredientai:

Capilia Longa – šis galingas natūralus junginys po 150 dienų naudojimo gali net iki 89% sumažinanti plaukų slinkimą ir plaukų tankį padidinanti iki 52%.

Amino rūgščių kompleksas – tai nepaprastai svarbios statybinės medžiagos, kurios reikalingos baltymams. Kaip žinia, plaukas yra sudarytas iš baltymo – keratino, todėl amino rūgštys padeda atkurti plauko struktūrą iš vidaus, sutvirtina jį ir prailgina jo gyvavimo ciklą.

Niacinamidas – 90% plauko „kūno“ sudaro keratinas, taigi net keli tyrimai patvirtino, jog niacinamidas pripildo plauką, atkurdamas jame keratiną ir taip padidina plauko apimtį. Jis taip pat gali padėti reguliuoti riebalų išsiskyrimą bei pasižymi antibakterinėmis savybėmis.

„Scandinavian Biolabs“ šampūno sudėtyje nėra sulfatų ir parabenų. Aktyvieji ingredientai garantuoja, jog plaukai bus stipresni, sudrėkinti, atkurti ir kruopščiai išplauti.

Geriausiai veikia kartu su masažuokliu, suaktyvinančiu galvos odos kraujotaką bei plaukų augimą skatinančiu serumu. Masažuoklį galima naudoti tiek įtrenkant šampūną, tiek dienos eigos metu.

Visi „Scandinavian Biolabs“ produktai pagaminti Danijoje.

 

  Poveikis:
  • Stiprina plaukus
  • Pašalina riebalų perteklių
  • Drėkina galvos odą
  • Atstato pažeistus plaukus

 

  Naudojimas:

  1. Sušlapinkite plaukus vandeniu.
  2. Šampūno kiekį naudokite pagal poreikį ir plaukų ilgį.
  3. Švelniai įmasažuokite šampūną į galvos odą ir visus plaukus. Šampūnas gali mažiau putoti, dėl sudėtyje nesančių pridėtų sulfatų.
  4. Su vandeniu išplaukite šampūną iš plaukų ir galvos odos.
  5. Išplovus šampūnu plaukus, naudokite Bio-Pilixin®  atkuriantį plaukus kondicionierių.

 

Sudėtis:

Atsiliepimai (1)

  1. SCANDINAVIAN BIOLABS

    ( 1 Atsiliepimas )

    Puikus produktas, rekomenduoju pabandyti, užsisakau ne pirma karta😊

Parašyti atsiliepimą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *